BURSA / BÜYÜKORHAN - Şehit Halis Keskin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında ilçemiz Kaymakamı sayın Ramazan KIYAK, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KORKMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgay YETİŞ, protokolün değerli üyeleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve kıymetli vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Fener Alayı yürüyüşü yapıldı. Fener Alayının ardından Belediye başkanlığımızın katkılarıyla  havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğünden değerli hocalarımızın Kur'an -ı Kerim tilaveti yapmasının ardından program sona erdi.

Eyl

İlçemizde taşıma kapsamında eğitim öğretim gören öğrencilerimizin öğle yemekleri pansiyonumuzda hazırlanmaktadır. Bu münasebetle İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan KIYAK, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KORKMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgay YETİŞ okulumuzda ve pansiyonumuzda incelemelerde bulunmuşlardır.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını karne töreniyle tamamladık.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenimiz Yasemin ALTIN'ın rehberliğinde gerçekleşen e Twinning projesine katılan öğrencilerimize katılım belgelerini Müdür Yardımcımız Mehmet TUNÇ takdim etti.

İlçemizdeki okul öncesi, 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik "Temiz Dostlar" isimli tiyatro gösterisini başarıyla gerçekleştiren 11. sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerine  İftihar Belgelerini Müdür Yardımcımız Rukiye FARIMAZ takdim etti.

Anadolu Lisesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Metal Teknolojileri alanından mezun olan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Abdullah ATEŞ mezuniyet belgelerini verdi ve mezunlarımızı coşkuyla uğurladık. Değerli mezunlarımıza ileriki hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Haz

Bir çocuk gülerse dünya güler diyerek ilçemizdeki çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak adına okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Esra Amasya ve 11.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Temiz Dostlar Ormanı"isimli tiyatro gösterisine okul öncesi, 1.ve 2. sınıf öğrencileri katılmışlardır.

Tiyatronun ardından çocuklara yüz boyama çalışması yaparak hem çocukların mutlu olması sağlanmış hem de öğrencilerin derslerde öğrendiklerini uygulama fırsatı verilmiştir.

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Esra AMASYA ve 7 öğrencimiz 'Green Transformation' adlı e Twinnig projesine katılmışlardır.

Our school child development and education teacher Esra AMASYA and 7 of our students participated in the 'Green Transformation' e Twinnig project.

OKULUMUZ RAMAZANDA BURSA YOLLARINDA

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kulübü gençlerin Bursa'yı daha yakından tanıması için yapılan gezimiz.

Mrt

BÜYÜKORHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÖGRENCİLERİNDEN 18 MART SEHİTLERİNİ ANMA ADINA KISA TİYATRO GÖSTERİMİ...

Mrt

Okulumuzda kurum kültürünün gelişmesi, öğretmenlerimizin arasındaki bağın kuvvetlenmesi açısından birlik beraberlik içinde kahvaltı etkinliğini gerçekleştirmiştir. Okulumuzdaki eğitim öğretim sürecine ilişkin bilgi alış verişi yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında 1. olan 10 Anadolu sınıfı öğrencimiz Nagihan KESKİN İlçemizi İl finalinde temsil etmiştir.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor. Koordinatör öğretmenlerimiz Arife CİFCİ ve Emine Güher FIÇICI 'ya Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okulumuzun tarafından düzenlenen BÜYÜKORHAN temalı Fotoğraf yarışması

May

Okulumuz Metal bölümünün "KAYNAK BİZDEN" Projesi kapsamasında yaptığı çalışmalar.

Nis

Okulumuzun yürüttüğü "Doğadaki Ayak İzim/ My footprint in Nature" e-Twinning projesi kapsamında koordinatör Öğretmenimiz Yasemin ALTIN ve öğrencilerimiz Halk Eğitim Merkezi Bahçesine ağaç diktiler.

Mrt

HEDEF 2022 YKS kapsamında öğerncilerimizle 19. Bursa kitap fuarına katılım sağladık.

Etkinliği organize eden Öğretmenlerimize, katılım sağlayan öğrencilerimize, ulaşım desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesine ve Büyükorhan Belediyesine teşekkür ederiz

Şbt

eTwinning Avrupa Okul Ağı Platformunda "Doğadaki Ayak İzim/My Footprint in Nature" isimli eTwinning projemiz 15 Şubat 2022 tarihi itibariyle başlayacaktır. Projemizi Rehberlik ÖğretmenimizYasemin ALTIN yürütecektir. Başarılı bir proje dönemi diliyoruz.