BURSA / BÜYÜKORHAN - Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan  programla kutlandıç

Kas

T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından 2017 yılının “Türk Dili Yılı” ilan edilmiştir. Bu münasebetle Türk Dil Kurumu “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu öğretmenler arası makale yazma yarışması düzenlemiştir. Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Furkan BOLKAN yarışmaya katılmış ve Bursa genelinde 2. olmuştur.  İkinci olması münasebetiyle Türk Dil Kurumu tarafından 2000 tl ödül kazanmıştır. Eser Bursa ilini temsilen Ankara!ya gönderilmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Furkan BOLKAN’a Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serkan TÜRKMEN tarafından hediyesi takdim ederek başarılar diledi. Okulumuzun çalışkan ve özverili öğretmenlerinden biri diyerek teşekkür etti. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Furkan BOLKAN da kazandığı ödülü okulumuz ‘’Yetim Çocukları’’ için harcayacağını bildirdi. Ayrıca böyle bir okulda çalışmaktan mutlu olduğunu ve daha farklı başarılarla ilçemize katkı sağlayacağını söyleyerek kendisine destek olan okul müdürüne ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı okulumuz Çok Amaçlı salonunda yapıldı.

Kas

Okul Temsilcisi Seçimi yapıldı.

11 -Metal Sınıfı Temsilcisi Ahmet Dikmen 110 oyla okul Temsilcisi Seçildi.

11-Anaolu sınıfından Faik Eren Aydemir 74 oy aldı.

12-Aihl sınıfından Ramazan Bay 27 oy aldı.

Kas

Geleneksel olarak 7.sini düzenlediğimiz Aşure Günü etkinliğimizden fotoğraflar.

Eyl

7 Eylül 2017 ´de Kanal 16´da ekrana gelen program, Yusuf Sena ÖZDEMİR sunumu ile gerçekleştirilmiştir. Faydalı olacağını düşündüğümüz programın tekrarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2 . Dönemi Karne Töreninde Okul Müdürü Serkan TÜRKMEN ve Müdür Baş Yardımcısı Şenol TOP Üstün Başarı belgesi alan öğrencilerimizi ve Okul birincisi olan öğrencilerimizi onure ettiler.Başarılarının devamını dilediler.

Haz

Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Büyükorhan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde İstanbul Gezisi düzenledi. 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan geziye 35 öğrenci ile 3 öğretmen katıldı. Gezide öğrencilere lise öğretmenlerinden Mustafa UYSAL, Abdullah İNCEL ve Firdes TÜFEKÇİ refakat etti. 2 günlük İstanbul turunda konaklama yeri olarak Burhan Felek Milli Takımlar Kamp Oteli seçildi. Muazzam bir İstanbul manzarası eşliğinde boğazda kahvaltıyla başlayan gezide Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Cami, Eyüp Sultan Cami, Miniatürk, Ortaköy, Eminönü, Florya Sahili, Galata Kulesi, İstiklal Caddesi ve Taksim gibi mekanlar ziyaret edildi. Öğrenciler 2 günlük unutamayacakları bir İstanbul Gezisinin ardından mutlu bir şekilde evlerine döndüler..

May

Emekliye ayrılacak olan Fizik öğretmenimiz Firdes Tüfekçiye veda yemeği düzenlendi.Okul Müdürümüz Serkan Türkmen okulumuzdaki çalışmalarından dolayı Firdes Hanıma teşekkür ederek plaket hediye etti.Pansiyon Müdür yardımcımız Ayşe Erol Firdes hanıma öğretmenlerimiz tarafından ortak alınan hediyeyi verdi.

May

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Furkan Bolkan´ın okulumuz öğrencileriyle hazırladığı  Komşu köyün delisi adlı tiyatro oyunu okulumuz çok amaçlı salonunda beğeniyle izlendi.

May

Okulumuz Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık kulübü öğretmenleri Şenay AKSEL ve Serap TÜRKMEN’ in Büyükorhan ilçesinde öğrenciler arasında düzenlemiş olduğu ‘’Serbest konulu fotoğraf çekimi’’ yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi.Okul çapında sene başından bu güne öğrencilerin Görsel Sanatlar dersinde  yaptığı resim çalışmaları Görsel Sanatlar Öğretmeni Şenay AKSEL tarafından sergilendi. Sergiye okulumuz öğrencileri ve velileri tarafından oldukça ilgi gösterildi. Sergimiz 19 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir.  Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Şenay AKSEL  öğrencilerimizin resim ve fotoğrafçılığa daha fazla ilgili olmaları için bu tür çalışmaların devam edeceğini  dile getirdi. Okul Müdürü Serkan Türkmen çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

May

Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hasan Ali Yıldırım’ın yönettiği Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci korosu Çok Amaçlı Salon’da koro ve solo eserler icra ederek  ikinci konserini verdi. Beğeniyle seyredilen konser, izleyenlerden tarafından uzun süre alkışlandı.Hasan Ali Yıldırım Koro, çalışmalarına gelecek sene daha profosyonel olarak devam etmeyi planlanladığını söyledi.Okul Müdürü Serkan Türkmen emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

May

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yapılan Gençlik Koşusunda 11 Muhasebe öğrencisi Seçkin UYSAL birinci oldu. İkinci ise 12 İnşaat sınıfından Emrah BALKAN odu.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz anasınıfı öğrencileriyle kutladık.

May

Evin Okula Yaklaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi kapsamında Velilere seminer verildi.